Before
After
[click on photos to enlarge]

PEGGY & TOM'S

We purchased a 1925 home, which was livable but didn’t have enough open space. The kitchen was cramped and counter/storage spaces insufficient. The bank of drawers under the only countertop were worn and useless. There wasn’t a dishwasher so as you can see by the before photos it seemed as if there was always a pile of either clean or dirty dishes cluttering up the counter. The main floor had a good size living room but the rest of it was broken up into what had once been small bedrooms. Since we planned on raising a family, this home needed a major overhaul to suit our needs. We removed walls making room for a kitchen island and incorporated the side bedroom, which became the dining room. We turned the back porch into a mudroom, added a stairwell in the center of the home, opening up the entire main floor. We changed the main bathroom into a powder room and moved all the bedrooms and main bath to a 2nd floor addition.

Click here to see interior pictures of PEGGY & TOM'S

More pictures of